Friday, 8 October 2010

VRÅNGKULTURELLT SAMHÄLLE: SD partiledaren har en bitande smart flickvän på rikskansliet

FOTO: Fredrik Persson/Scanpix publ online på Nyheter 24

VRÅNGKULTURELLT SAMHÄLLE
Del 1

SD har menat att mediabevakningen av deras parti var låg under valrörelsen. Det kanske är korrekt, men i så fall vill jag framhålla att det också har gällt deras smutsiga byk. Vilken annat partiledare skulle kunna gå med sin flickvän som är en kriminell våldsverkare, utan att det lyftes fram i media? Jag har i alla fall inte sett en enda notis om detta. Har Ni?

Louise Erixon (se bild) är Jimmie Åkessons flickvän och dömd för misshandel av en flicka. Enligt Arbetarbladet 2009-05-11 misshandlade hon en flicka i Stadsparken i Sandviken. Hon knuffade omkull flickan, sen slog hon henne i huvudet och bet henne i kinden. Hon dömdes att betala flickan 7000 kr i skadestånd, men vägrade att göra rätt emot offret. SD har gått till val på bland annat mer stöd åt brottsoffer, och Louise Erixon arbetar idag på SD.s kansli i Stockholm?!?

Louise Erixson är aktiv EU-politiker för SD och arbetar emot mångkultur (härmed kallat vrångkultur). Saxat ur Aftonbladet 2006-06-09, då Louise endast var 16 år: "Hon är orolig inför framtiden. I våras hoppade hon av fordonsprogrammet eftersom hon var skoltrött. Hon klarade godkänt med en hårsmån i alla ämnen utom i svenska språket. Där fick hon "icke godkänt". Men största hindret för att få jobb är enligt henne ett "mångkulturellt samhälle". I mina ögon har människor som har svårt med svenska språket svårt att få arbete, OAVSETT vilket land de kommer ifrån.

// EKOLODIA

som tittar på djupet för att förstå det ytligt tänkta
7 comments:

ANNA-LYS said...

1. Var flickan som misshandlades från ett annat land, eller kanske hennes morfar?

2. Är Toblerone värre än Misshandel?

3. Kan man säga att media inte varit snälla mot SD med detta i åtanke?

Ekolodia said...

Talking 2 Yourself? :-D

♥ Hannele på Hisingen said...

alla behöver inte vara perfekta, men lite mer kanske ska man begära av politiker, som ska stifta våra lagar.

ANNA-LYS said...

Trovärdighet är viktigt, mycket viktigt och när det gäller politiskt ledarskap blir det superviktigt. Hur ska man kunna lita på???

Tyko Brae (exgen. NB) said...

Du sköter kommentarerna så bra själv. Men jag undrar om SD kanske är ett parti för dem, som inte har lyckats så bra. 'Sturm Abteilungen' var väl något liknande. Så började det i Tyskland med det folkliga främlingshatet. Senare tog eliten i SS över. Nu är ju SD ett riksdagsparti. Det är inte troligt att de komer att bete sig lika klantigt som Ny Demokrati, så att de åker ur riksdagen vid nästa val. Blir det strid med dem som känner sig kränkta, för att någon avbildat Muhammed, så lär väl SD gå segrande ur den striden. Jag tror vi måste diskutera seriöst. Vi måste titta på om invandrare från utanför Schengen är en vinst eller en förlust för Sverige. Troligen visar det sig vara en vinst. Dock kan det vara en förlust för bottenskrapet. För dem skulle det vara en fördel om Sverige struntade i internationella överenskommelser likt somliga andra EU-länder.

ANNA-LYS said...

Tykot

Igenkänningsfaktorn blir bara högre och högre.

Jag kan sätta mig in i folks förtvivlan över att svenska samhället inte längre har ett skyddsnät för dem som får det svårast i tider av kris. Men om ett nationalsocialistiskt parti får ikädda sig rollen av missnöjesparti då går det mycket illa.

Missnöje ska riktas mot de styrande, det vill säga en spark uppåt och inte neråt, på de som har det ännu sämre. Vi människor ska inte klättra och trampa på varandra som djur i för trånga burar. Tyvärr har många nog allt för sent vaknat och insett att de röstat för förtryck istället för trygghet.

Jo fallet ovan kan kanske tjäna som ett klassisk och konkret exempel, och fler sådana tänker jag åskådliggöra. Ety det är i grund och botten olyckliga människor som känner sig misslyckade, och i grupp blir de farliga, oavsett om de väljer kriminalitet eller politik, eller som i fallet ovan båda.

Tyko Brae (exgen. NB) said...

Bra skrivet. Jag känner en som röstar på SD. Han är hemlös och har tidgare suttit inne. Han är sur för att främlingarna får bostad, men inte han. Och han inbillar sig att SD skulle kunna göra något för honom.